tiistai 7. maaliskuuta 2017

Nyt on viime kerrasta jo aikaa, tässä välissä on ollut viikon hiihtoloma ja paljon on ehtiyt poppiksessakin tapahtua.

Saimme ohjaajaltamme yhteystiedot Finnkinoon ja otimme heihin yhteyttä.  Sovimme tapaamisen hiihtolomaviikolle ja kävimme Finnkinossa tapaamisessa. Tapaaminen ei mennyt oikein hyvin. Emme olleet tarpeeksi hyvin valmistautuneita, emmekä oikein osanneet tästä syystä myydä asiaamme. Finnkinon puolen yhteyshenkilö ei ollut vaakuuttunut meistä eikä osannut tarjota meille minkäänlaista hommaa. Saimme toisen yhteystiedon, johon voimme ottaa yhteyttä, jos saamme jonkun erittäin hyvän idean. Joten tällä hetkellä meidän Finnkino-projekti on jäissä, ja keskitymme tällä hetkellä Jolly Dragoniin ja Grafices- projektiin.

Jolly Dragon on yritys, joka järjestää erilaisia tapahtumia. Meidän oma pieni tiimimme, minä, Salla, Aino, Karita ja Berfin kävi tapaamassa Jolly Dragonin henkilökuntaa perjantaina 17.2 ja sovimme menevämme mukaan maanantaisin järjestettävään kielikahvilaan.
Kävimme kielikahvilassa loppujenlopuksi kaksi kertaa ja teimme heille uudet kielikyltit. Kielikahvilan idea oli erittäin hieno ja oli erittäin hyvin toteutettu, Kielikahvila järjestettiin Cafe Mascotissa. Meidän tehtävä oli ottaa ihmisiä vastaan ja ohjata heidät pöytiin. Meillä oli iso pöytä aulassa, jossa istuimme kielikylttien kanssa, ja kun ihmiset tuli sitään, niin me kysyimme heiltä, että mitä kieltä he haluaisivat tulla puhumaan ja ohjasimme heidät oikeisin pöytiin. Pöydissä ei ollut valmiiksi kieliä, vaan kun ensimmäinen, esim. Englannin kielen puhuja tuli, hän otti kyltin ja meni johonkin pöytään istumaan, ja me sitten ohjasimme muut englantia puhuvat ihmiset samaan pöytään.
Minä olin itse myös pöydässä istumassa, suomen kielen pöydässä istuvat pyysivät apua suomen kielessä ja menin sinne auttamaan heitä. Samalla kuin ohjasimme ihmisiä pöytiin, meidän piti mainostaa Jolly Dragonin omia nettisivuja asiakkaille omista puhlimistamme ja auttaa heitä rekisteröitymään itse sivuille. Sivuilla voi liittyä ryhmiin, ja sopia trapaamisia nöissä ryhmissä, esim. tennisryhmä yms.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti