maanantai 6. helmikuuta 2017

Toinen viikko!!

Toinen viikko lähti hyvin käyntiin. Maanantaina me saimme tehtäväksi benchmarkata valitsemamme yritys. Minä ja Karita valitsimme Ben&Jerry's ja loimme hienon esityksen, joka tulee meidän toimipaikkamme seinälle.

Ben & Jerry mainos
Mainoksen jälkeen yritimme saada meidän käyntikortit tulostusvalmiiksi. Käyntikorttien kanssa oli pieniä vaikeuksia, teimme ne ensin InDesign ohjelmalla, jonka jälkeen kuulimme että ne täytyy tehdä Wordilla. Toivottavasti saisimme ne tiistaina tulostettua. Olisi mukava saada käyntikortit ennen avajaisia, jotta voisimme paremmin mainostaa itseämme. 


Tiistaina meille tuli vieraita ranskasta tutustumaan meidän popuppiin. Ranskalaiset toivat mukanaan ranskalaisia karkkeja jotka olivat erittän kovia ja jäivät kiinni hampaisiin.. Minun tehtäväni oli ottaa vieraat vastaan ja se meni aluksi todella jämäkästi, minua jännitti, mutta loppujen lopuksi suoriuduin hyvin ja sain selitettyä meidän toimintaa ja vastailin heidän kysymyksiinsä parhaani mukaan.

Keskviikkona yritimme saada avajaisiin sponsoreita, ja onnistuimmekin saamaan Ben&Jerry's ja Clas Olsonin sponsoroimaan meitä. Yritimme saada kukkakauppoja sponsoroimaan, mutta yksikään ei halunnut lähteä mukaan.

Avajaisista kirjoitan myöhemmin oman tekstin.

Perjantaina oli todella väsyneet fiilikset avajaisten jälkeen..
Osallistujamäärä perjantaille oli pieni ja tunnelma väsynyt.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti