maanantai 6. helmikuuta 2017

PopUpCollege 2017 ~

Ensimmäinen viikko PopUpCollegessa takana.

Maanantaina 30.1 aloitimme "bootcampilla", päivä alkoi aamulla kello 8.30 aamupalalla, jonka nautimme stadin ammattiopiston Hattulantien toimipisteessä. Aamupalan jälkeen menimme kaikki yhdessä saliin, jossa aloitimme tutustumisen merkeissä. Maanantai meni koko päivä istuessa ja jutellessa.
Aamupala Hattulantiellä

Team Internationalin ensimmäinen päivä yhdessä.
Tiistaina saavuimme Kamppiin klo. 9 aamulla ja kävimme läpi edellis päivän fiiliksiä ja menimme omiin tiimeihin. Meidät oli jaettu kahteen eri tiimiin ja tiistaina oli määrä valita tiimeille kapteenit ja varakapteenit. Meidän Team International valitsi kapteeniksi Abdin, ja minut varakapteeniksi. 

Keskiviikko meni projekteja valiten ja avajaisia suunnitellen. Avajaiset me päätimme pitää 9.2, joten ei ollut paljon aikaa valmistella. Itse olin mukana kutsujen lähettämisessä ja flierien levittämisessä. Omaksi pieneksi projektiksi otin suunnitella meidän tiimille webbisivut. En ole ennen tehnyt omia sivuja käyttäen html-, css- ja javascript-kieltä, joten minulla meni monta iltaa itse opiskelussa ja sain kuin sainkin kivat sivut tehtyä. Seuraavaksi yritän kysyä opettajalta, että saisinko koulun kautta domainin, johon laittaa sivut pystyyn.

Torstaina jatkoimme avajaisten kutsujen tekoa. Samalla suunnittelimme omia pienepiä projekteja. Jaoimme tiimimme viiteen pienempään ryhmään ja suunnittelimme jokaiselle ryhmälle tavoitteet ja valitsimme porjektipäälliköt. Olen itse mukana Projekti 4 ryhmässä jonka tavoitteena on löytää kauppa, jota promotoimme. Suunnittelimme aluksi Mustin ja Mirrin promoamista, mutta päädyimme Ben & Jerryyn pienten tutkimuksien jälkeen.
Perjantai treenin tehtävä :)
Perjantaina oli meidän ensimmäinen tiimimme treeniaamu. Aloitimme klo 9.10 ja menimme oman tiimimme kanssa pieneen huonosti ilmastoituun tilaan pitämään treeniämme. Treeneissä kävimme läpi viikon fiiliksiä ja omia tehtäviämme tiimissä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti