maanantai 10. huhtikuuta 2017

Uudet popuppilaiset ja avajaiset #2

Maanantaina 27.3 meillä aloitti uusia opiskelijoita PopUpCollegessa monien vanhojen lähtiessä. Meitä vanhoja jäi tänne n. 10 ja olemme auttaneet uudet alkuun. Ensimmäinen viikko uusien kanssa meni enimmäkseen uusien avajaisten ja vanhojen läksiäisten järjestämiseen. Juhlat järjestettiin torstaina 30.3 ja olin itse paikan järjestelyn ja koristelun projektiäällikkö. Meidän projekti tiimissä olivat Aurelia, Eevi, Denys, Karita, Sanna ja minä. Uusien tultua päätimme vaihtaa pojektipäälliköksi Denyksen, jotta hän saisi myös kokemusta johtamisesta. Denys oli kuitenkin avajaista edeltävänä päivänä poissa, joten minä tein lpulliset valinnat järjestelyn suhteen. Tulimme uuden tiimin kanssa erittäin hyvin toimeen ja saimme tästä syystä erittäin hienot koristeet meidän PopUppiin :)
Aurelia teki meille erittäin hienon PopUpCollege tekstin seinälle käyttäen tapettia, jonka olimme saaneet edellisiin avajaisiin sponsoroituna.

Tässä meidän kokkien tekemät eväät avaaisiin. Kokeille ei oltu ilmoitettu ajoissa ja heillä oli hirmuinen kiire muiden projektien takia, mutta he saivat silti loihdittua meille erittäin herkulliset purtavat. Kiitos! :)

Meillä ei ollut rahaa koristeisiin, joten kävimme kiertämässä ympäri kaupunkia kysymässä sponsoreita meille. Saimme aika hyvin kertakäyttöastioita, ilmapalloja ja serpentiiniä.


Avajaisten jälkeisenä perjantaina olin itse töissä, joten en päässyt paikalle kun porukka kävi läpi motorola palautteen avajaisista. Perjantai oli meidän aivan ihanan valmentajan Tuulan viimeinen päivä enkä päässyt hyvästelemään häntä, mikä jäi vähän harmittamaan. Tuula oli Salon seudun ammattiopistosta ja oli täällä vain parina päivänä viikossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti